Back to Top
Jazz Café Mierlo

Organisatie

“Jazz Café Mierlo” is een initiatief van liefhebbers van Jazzmuziek, inwoners van Geldrop-Mierlo.

Doelstelling jazzband.jpg

De doelstelling van Jazz Café Mierlo is om inwoners van Geldrop-Mierlo en de regio kennis te laten maken met, en genieten van, verschillende Jazzbands en -stijlen, zoals Dixieland, Blues, Swing, Ragtime, Gypsy, Boogie Woogie, Bigband, Souljazz.

Daarnaast bieden wij gelegenheid tot sociale contacten in de pauzes en na afloop van elk concert onder het genot van een hapje en drankje. We organiseren laagdrempelige concerten, dus tegen een bescheiden toegangsprijs.

 

Doelgroep
Bij Jazzliefhebbers wordt nogal snel gedacht aan senioren. Wij willen echter met dit initiatief ook vooral de jongere muziekliefhebbers interesseren. 

 

Hoe vaak
Per jaar worden drie optredens gepland in het voorjaar en drie in het najaar, zo mogelijk op de eerste woensdagavond van de maand. 

 

Keuze van de optredende bands/ensembles
Jazz Café Mierlo nodigt bij voorkeur goede bands en ensembles uit. De bands moeten bekend zijn door een goede tot zeer goede kwaliteit en vooral stemming weten te brengen. 

 

Organisatievorm
Jazz Café Mierlo is een Stichting zonder winst oogmerk, ingeschreven sinds 15 juli 2022 in de Kamer van Koophandel te Eindhoven
onder KvK nummer 87023903. Het bestuur bestaat uit 5 personen. 

 

Nationaal Podium Plan 

Jazz Café Mierlo is lid van: 

Logo NPP verticaal 2

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden 
Jazz Café Mierlo houdt zich aan onderstaande algemene voorwaarden.
Klik hier op.  Algemene voorwaarden