Back to Top
Jazz Café Mierlo

Agenda

 

Voor het najaar van  2023 hebben we een bijzonder en gevarieerd programma met goede bands opgesteld. 

 

6 september 2023  Mr. Boogie Woogie & the Blisters Mr Boogie Woogie the Blisters

Een goede bekende top band, trad al eerder in 2021 op in een uitverkocht Jazz Café Mierlo. 

Liefhebbers van muziekstijlen zoals Blues, Rock & Roll en Boogie Woogie kwamen volledig aan hun trekken tijdens dit spetterend feestje rondom de piano. Het publiek genoot van Rythm & Blues klassiekers, waaronder bekende Hits van Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Dr. John en Fats Domino. De band voerde het publiek mee terug naar de hoogtijdagen van de Rythm & Blues muziek. 

Bestellen: Klik hier


11 oktober 2023  Charlestown Jazz Bandcharlestown jazzband

De band streeft naar een gezellige interactie met het publiek en dat alles gelardeerd met plezier en humor.

Door een zeer breed en gevarieerd repertoire is hun muziek toegankelijk voor vele Jazz -liefhebbers en mede daardoor ook veel gevraagd in binnen- en buitenland. In vele jazzclubs is de band een graag geziene gast.

Bestellen: Klik hier


8 november 2023  Ramblin' Dog

Ramblin Dog

Het spelen van akoestische blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de 4 illustere heren van Ramblin’ Dog. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese blues-scene. 

Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. De 4 heren hebben een uitgebreide muzikale ervaring die je terughoort in hun mix van gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde bluessongs.

Bestellen: Klik hier